Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g whole chicken legs, with bone, skinless and cut in pieces (5 cm)
- 2 tsp salt
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh ginger, peeled
- 150 g fried shallots, homemade (see tips)
- 40 g ghee
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tsp ground fennel
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp white pepper powder
- 100 g evaporated milk
- 100 g tomato purée (see tips)
- 60 g tomato ketchup
- 400 g water
- 40 g almond flakes, toasted
- 60 g golden raisins, fried
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1918 kJ / 458 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 740 mg
Alternativní recepty
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
One Pot Chicken Rice
50min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Chicken Rendang
45min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min