Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g whole chicken legs, with bone, skinless and cut in pieces (5 cm)
- 2 tsp salt
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh ginger, peeled
- 150 g fried shallots, homemade (see tips)
- 40 g ghee
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tsp ground fennel
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp white pepper powder
- 100 g evaporated milk
- 100 g tomato purée (see tips)
- 60 g tomato ketchup
- 400 g water
- 40 g almond flakes, toasted
- 60 g golden raisins, fried
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1918 kJ / 458 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 740 mg
Alternativní recepty
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Curry Mee
30 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1h 20min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2sa 45 dk