Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 710 g di acqua
- 350 g di patate americane dolci a fette sottili (peso netto senza scarti)
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 g di sale
Farcitura
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio privato dell'anima
- 1 pizzico di sale
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 623.8 kJ / 149.1 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 248.2 mg
Alternativní recepty
Gyoza
1 Std.
Pane naan
3h 10min
Soda Bread (pane irlandese)
45 Min
Ramen giapponese (TM6)
5h
Patate dolci al forno con salse dip (cetriolini, mango, fagioli neri)
45 Min
Spanakopita
1 Std.
Pane Naan con cavolfiore speziato, salsa Feta e tahini al matcha
1 Std. 20 Min
Cheeseburger (TM6)
5h 30min
Frittelle di pane speziate con salsa Tzatziki
1 Std.
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4h 30min
Ravioli cinesi
1 Std.