![Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío) Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc4c010b60a2e2d5f474675ceb8ead30/Derivates/79dc770ac88fff7eb5670f465eefbebe13ebe1d0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g c/u)
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 8 - 10 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de achicoria roja
- 60 g de yogur natural
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1275 kJ / 305 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 5752.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan de salmorejo
4 godz. 20 min
Coles de Bruselas con salteado de langostinos y verduras
1 godz.
Masa de pan básica
1 godz.
Limonada
5min
Pechuga de pavo con cítricos (Al vacío)
3h 30min
Turrón de brie
2h 15min
Chalota dorada (100 g)
15min
Galletas con baño de chocolate y nueces pacanas
1 godz.
Ajos crujientes y aceite de ajo
20 Min
Chalota dorada (350 g)
20 Min
Cebolla dorada (80 g)
20 Min
Lasaña 3.0
1ч. 30 мин.