
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g c/u)
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 8 - 10 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de achicoria roja
- 60 g de yogur natural
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 305 kcal / 1275 kJ
- Protein
- 53 g
- Tuk
- 3.5 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Sodík
- 5752.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cebolla dorada (80 g)
20min
Bastones de calabacín dorados (100 g)
15min
Pimientos dorados (100 g) en tiras
15min
Ajos crujientes y aceite de ajo
20min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1hod. 50min
Pimientos dorados (400 g)
25min
Cebolla y pimientos dorados
25min
Champiñones dorados (300 g)
25min
Cebolla dorada (200 g)
20min
Salmón teriyaki al vacío
1hod. 20min
Rollitos de pollo al vacío con salsa de pimientos
2hod. 10min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1hod. 15min