Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de jamón cocido en dados
- 75 g de dados de beicon ahumado
- 600 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso en trozos de 2-3 cm
- 150 g de queso de Burgos en trozos
- 20 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- 3 pimientos del piquillo en trozos de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 8 huevos de codorniz cocidos y pelados
- 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 757.9 mg
Alternativní recepty
Pastel frío de pisto
3h
Fiambre de pollo con pistachos
40 min
Ensalada coleslaw con huevo y lombarda para llevar
20 min
Fiambre de pavo con hierbas provenzales y cacahuetes
12 Std. 45 Min
Tortitas de patatas con crema de hierbas y salmón ahumado
45 min
La conserva de atún
6 Std. 30 Min
Macedonia al vacío
2 Std.
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30 min
Galette crujiente de salmón y queso
1 Std.
Bacalao en salsa de tomate
30 min
Crema San Germán
40 min
Naranjas confitadas
9h 20 min