Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de jamón cocido en dados
- 75 g de dados de beicon ahumado
- 600 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso en trozos de 2-3 cm
- 150 g de queso de Burgos en trozos
- 20 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- 3 pimientos del piquillo en trozos de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 8 huevos de codorniz cocidos y pelados
- 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 757.9 mg
Alternativní recepty
Lomo a la sal con mayonesa de ajo negro
50 min
Naranjas confitadas
9 Std. 20 Min
Ensalada de Col
10min
Turrón de brie
2h 15min
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Milhojas de patatas
1 godz. 30 min
Dientes de ajo (Pelar)
5min
Ensalada mixta con langostinos al ajillo
15 Min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 godz. 30 min
Fiambre de pavo con hierbas provenzales y cacahuetes
12 godz. 45 min
Fiambre de pollo con pistachos
40 min
Hummus con carne dorada (Bil Lahmeh)
20 min