Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 300 g di cavolo nero, pulito e a pezzi
- 2 uova
- 80 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 100 g di acqua fredda
- olio di arachidi q.b.
- sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 379.8 kJ / 90.8 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 63.4 mg
Alternativní recepty
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30 min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30 min
Pesto di scarola e pecorino
15 dk
Filetti di sgombro all'arancia
40 Min
Burger di barbabietola
1 Std.
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 dk
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 Min
Farinata al rosmarino
1h 30 min
Funghi champignon ripieni di zucca
1 Std.
Melanzane alla messinese
30 min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.