Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 300 g di cavolo nero, pulito e a pezzi
- 2 uova
- 80 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 100 g di acqua fredda
- olio di arachidi q.b.
- sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 379.8 kJ / 90.8 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 63.4 mg
Alternativní recepty
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Polpettone di ceci e spinaci
1h 30min
Polpette di cavolo viola
1h 30min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Polpettine di patate e tacchino
1h 30min
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Cotolette di spinaci
1h
Sformatini di agretti
1h
Polpette tonno e Pak choi
45min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Burger di cavolo nero
45min