Crostata di pomodori con pesto

Crostata di pomodori con pesto

4.6 65 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
8 fette

Suroviny

Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
  • 150 g di farina tipo 00
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 45 g di acqua fredda
Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 100 g di ricotta fresca ben sgocciolata
  • 300 g di pomodorini (ad es. rossi, gialli e verdi)
  • 2 pizzichi di fior di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pesto
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • ½ spicchio di aglio (volitelně)
  • 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 1 - 2 pizzichi di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 439.1 mg
Protein 10.1 g
Kalorie 1428.2 kJ / 341.3 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 6.6 g
Sacharidy 17.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...