
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
- 150 g di farina tipo 00
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 45 g di acqua fredda
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di ricotta fresca ben sgocciolata
- 300 g di pomodorini (ad es. rossi, gialli e verdi)
- 2 pizzichi di fior di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pesto
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 341.3 kcal / 1428.2 kJ
- Protein
- 10.1 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Sodík
- 439.1 mg
Alternativní recepty
Torta salata con melanzane e scamorza
1hod. 30min
Polpette di peperoni
1hod.
Insalata nizzarda
30min
Torta salata ricotta e spinaci
2hod.
Crostata salata multicolore
1hod.
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1hod. 30min
Omelette verdure e formaggio
30min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1hod. 20min
Torta salata funghi e patate
1hod. 30min
Quiche di zucca ed erbette
1hod. 30min
Torta salata radicchio e robiola
2hod. 30min
Quiche radicchio e speck
2hod. 30min