Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
- 150 g di farina tipo 00
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 45 g di acqua fredda
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
- 300 g di pomodorini (ad es. rossi, gialli e verdi)
- 2 pizzichi di fior di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pesto
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1428.2 kJ / 341.3 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 439.1 mg
Alternativní recepty
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Crostata salata tricolore
1h 30min
Sformato tricolore
1h 30min
Salmone marinato
2h 30min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Bowl con falafel e verdure
30min
Torta salata funghi e patate
1h 30min