Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 2 sweet potatoes, unpeeled (approx. 150 g each)
- 150 g lime juice, freshly squeezed
- 2 garlic cloves
- 2 Tbsp coriander leaves, plus extra to garnish
- 80 g red onion, 40 g thinly sliced
-
½
habanero chilli, seeded
nebo ½ red chilli, seeded - 50 g clam juice (volitelně)
- 4 ice cubes
- 300 g fresh sea bass fillets, skinless, cubed (1 cm)
- 300 g fresh salmon fillets, skinless, cubed (1 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 947 kJ / 226 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Salmon tartare
25 min
Gazpacho
1h 15 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Mixed Seafood Risotto
40min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Gazpacho
1h 15 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Ceviche
1h 10min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min