Zařízení & příslušenství
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Příprava 25min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
water100 g
-
onions sliced (2 mm)200 g
-
waxy potatoes (e.g. Maris Piper), peeled and sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9 g
Kalorie
1303 kJ /
311 kcal
Tuk
23.1 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
LUNCHBOX INSPIRATION
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom Stroganoff
30min.
Bruschetta
3hod.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min.
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1hod. 15min.
Lentil and Chorizo Stew
4hod.
Shakshuka
50min.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12hod. 45min.
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40min.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Lentil and Pancetta Stew
1hod.