Zařízení & příslušenství
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Příprava 25min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
water100 g
-
onions sliced (2 mm)200 g
-
waxy potatoes (e.g. Maris Piper), peeled and sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9 g
Kalorie
1303 kJ /
311 kcal
Tuk
23.1 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
LUNCHBOX INSPIRATION
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spanish Tortilla
1h
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Pas d’évaluation
Courgette and Potato Parmigiana
1h 15min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4h
Tabbouleh
2h 15min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Lentil and Pancetta Stew
1h