Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 4 brambory (cca 650 gramů celkem)
- 100 gramů mléka
- 100 gramů sýru romaduru, na kousky
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- salátové listy
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 3588 kJ / 854 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 135 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bylinkové lasagne s rajčatovou salsou
1h 5min
Vejce se žampiónovou náplní
40min
Pane alla birra (Pivní chléb)
4h
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Žádné hodnocení
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1h
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min
Žampiónová omáčka s Nivou
20min
Rolky z listového těsta se sýrem feta a ořechy
40min
Bramborový salát s anglickou slaninou
4h 10min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1h
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min