Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'huile
- 10 g de beurre
- 700 g de rouelle de veau, coupée en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de carottes
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g d'eau
- 150 g de vin blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 446.9 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 903.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30min
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail
1h
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1h 30min
Poulet rôti, salade de haricots blancs au pesto de roquette
1h
Bœuf carotte en cuisson lente
3h
Côtes de veau à la provençale
30min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15 min
Poulet rôti et ses légumes
1h 10min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h