Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'huile
- 10 g de beurre
- 700 g de rouelle de veau, coupée en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de carottes
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g d'eau
- 150 g de vin blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 446.9 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 903.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée mousseline
40 Min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1 Std. 30 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10 min
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1h 5 phút
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre
1h 20 min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 Std. 10 Min
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3 Std. 30 Min
Poulet façon bourguignon
35 Min
Rôti de porc aux poires
1 godz. 35 min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 Std. 15 Min
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1 Std. 45 Min