Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'huile
- 10 g de beurre
- 700 g de rouelle de veau, coupée en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de carottes
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g d'eau
- 150 g de vin blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 446.9 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 903.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1h 15min
Txilindron d'agneau
1h 15min
Lotte à la provençale
50min
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15 min
Ragoût de veau à l'asturienne
2 Std. 45 Min
Pintade farcie avec Betty
2 Std.
Ragoût de poulet colombien
2h 20min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 Std.
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 godz.