
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbteigboden
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 30 g Zucker
- 100 g Butter vegan, zimmerwarm, in Stücken
Cheesecake-Füllung
- 850 g veganer Frischkäse zimmerwarm, z.B. Simply V
- 250 g Kokosnusscreme (siehe Tipp)
- 150 g Crème fraîche vegan, (siehe Tipp)
- 180 g Zucker
- 4 EL Speisestärke
- 1 EL Vanille, gemahlen
- 20 g Zitronensaft
Beerentopping (am nächsten Tag)
- 200 g Himbeeren, frisch etwas mehr zum Garnieren
- 100 g Erdbeeren frisch, etwas mehr zum Garnieren
- 2 EL Speisestärke aufgelöst in 2 EL Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 507 kcal / 2122 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Sodík
- 28 mg
Alternativní recepty
Marmorkuchen (vegan)
1hod. 20min
Hendl in BBQ-Sauce und Maisbrot
3hod. 25min
Mac and Cheese (vegan)
3hod.
Vegane Karottentorte mit Manner Original Neapolitaner Schnitten
4hod. 45min
Veganer Kirschen-Cheesecake
5hod.
No Bake Heidelbeer Cheesecake
5hod. 30min
Schokoladeneis (vegan)
9hod. 30min
Matcha-Mousse-Kuchen
5hod.
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8hod. 45min
Aquafaba Pavlova
2hod. 35min
Süsse Dampfbrötchen mit Sojadrink
1hod. 30min
Vegane Red Velvet Muffins
4hod.