Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbteigboden
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 30 g Zucker
- 100 g Butter, vegan, zimmerwarm, in Stücken
Cheesecake-Füllung
- 850 g veganer Frischkäse, zimmerwarm, z.B. Simply V
- 250 g Kokosnusscreme, (siehe Tipp)
- 150 g Crème fraîche, vegan, (siehe Tipp)
- 180 g Zucker
- 4 EL Speisestärke
- 1 EL Vanille, gemahlen
- 20 g Zitronensaft
Beerentopping (am nächsten Tag)
- 200 g Himbeeren, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- 100 g Erdbeeren, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- 2 EL Speisestärke, aufgelöst in 2 EL Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2122 kJ / 507 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 28 mg
Alternativní recepty
Veganer Himbeer-Mandel-Kuchen
5 Std. 30 Min
No Bake Heidelbeer Cheesecake
5 Std. 30 Min
Vegane Vanillekipferl
1 Std. 50 Min
Veganes Himbeer-Pistazien-Trifle
3 Std.
Veganer Liptauer
12h 10min
Vegane Mini-Cheesecakes
4h 30min
Brain-Cupcakes
1 Std. 40 Min
Veganer Kirschen-Cheesecake
5h
Vegane Red Velvet Muffins
4 Std.
Vegane Karottentorte mit Manner Original Neapolitaner Schnitten
4h 45min
Vanille-Erdbeer Cupcakes mit rosa Swiss Meringue
2 Std. 20 Min
Kichererbsen Masala
45 Min