Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Bulgur
- 420 g Wasser
- 3 ½ TL Salz
- 1 Salatgurke (à ca. 400 g)
- 4 - 5 reife Paradeiser, fest (à ca. 100-130 g)
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 Bund frische Petersilie, grobe Stängel entfernt
- 1 Bund frischer Koriander, grobe Stängel entfernt
- ¼ Bund frische Minze, grobe Stängel entfernt
- 700 g Kichererbsen aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- 60 g Sonnenblumenkerne
- 70 g Kichererbsenmehl
- 70 g Zitronensaft
-
20
g Ahornsirup
nebo 20 g Dattelsirup - 4 TL Ras el Hanout (siehe Tipps)
- 2 TL Backpulver
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 g Tahin (z. B. von Al wadi)
- 50 g Olivenöl
- Öl zum Frittieren (mind. 500 ml)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3492 kJ / 834 kcal
- Protein
- 287 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 20 g
Alternativní recepty
Avocado Hummus Bowl mit Granatapfel-Couscous
1hod.
Asia Bowl mit marinierten Pilzen
40min
Salattacos mit Linsenfülle und Tofudip
4h 50min
Tacos mit fruchtiger Linsenfülle
1 Std. 40 Min
Linsenbolognese "Orient" mit Kräutermandeln
40min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2h 15min
Israelische vegetarische Pitas (sabich)
40min
Belugalinsen-Lasagne
3sa 35 dk
Ratatouille Bowl und Süßkartoffel-Pommes
1hod.
Linsen Dal mit Bulgur
45 Min
Mexican Bowl mit Fladenbrot
1hod. 15min
Teigtaschen mit Melanzani, Spinat und Feta
1hod. 45min