Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Bulgur
- 420 g Wasser
- 3 ½ TL Salz
- 1 Salatgurke (à ca. 400 g)
- 4 - 5 reife Paradeiser, fest (à ca. 100-130 g)
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 Bund frische Petersilie, grobe Stängel entfernt
- 1 Bund frischer Koriander, grobe Stängel entfernt
- ¼ Bund frische Minze, grobe Stängel entfernt
- 700 g Kichererbsen aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- 60 g Sonnenblumenkerne
- 70 g Kichererbsenmehl
- 70 g Zitronensaft
-
20
g Ahornsirup
nebo 20 g Dattelsirup - 4 TL Ras el Hanout (siehe Tipps)
- 2 TL Backpulver
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 g Tahin (z. B. von Al wadi)
- 50 g Olivenöl
- Öl zum Frittieren (mind. 500 ml)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3492 kJ / 834 kcal
- Protein
- 287 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 20 g
Alternativní recepty
Avocado Hummus Bowl mit Granatapfel-Couscous
1 Std.
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2 Std. 15 Min
Ratatouille Bowl und Süßkartoffel-Pommes
1 Std.
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10 min
Salattacos mit Linsenfülle und Tofudip
4h 50min
Israelische vegetarische Pitas (sabich)
40 min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45 min
Nasi Goreng mit Ei und Erdnusssauce
45 min
Mexican Bowl mit Fladenbrot
1 Std. 15 Min
Linsenbolognese "Orient" mit Kräutermandeln
40 min
Kichererbsen Masala
45 min
Linsen Dal mit Bulgur
45 min