Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 5 支 新鮮巴西利, 只取葉子
- 200 克 蕃茄
- 100 克 洋蔥, 切半
- 100 克 紅蘿蔔, 切小塊
- 200 克 甜菜根, 切小塊(約一口大小)
- 40 克 油
- 150 克 馬鈴薯, 切小塊(約一口大小)
- 100 克 紅甜椒, 切小塊(約一口大小)
- 200 克 高麗菜, 切細長條狀
- 1000 克 水
- 2 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g