Zařízení & příslušenství
羅宋湯
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 人份
Suroviny
-
新鮮巴西利 只取葉子3 - 5 枝
-
番茄200 克
-
洋蔥 切半100 克
-
紅蘿蔔 切小塊100 克
-
甜菜根 切小塊(約一口大小)200 克
-
油40 克
-
馬鈴薯 切小塊(約一口大小)150 克
-
紅甜椒 切小塊(約一口大小)100 克
-
高麗菜 切細長條狀200 克
-
水1000 克
-
鹽2 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2 g
Kalorie
505 kJ /
121 kcal
Tuk
7 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
環遊世界異國料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan