Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g parmezan, fără crustă și tăiat cuburi (3 cm)
- 2 căței de usturoi
- 1 chilli roșu, lung, fără semințe dacă preferați
- 40 g ulei de măsline extravirgin
- 2 linguri pastă de roșii
- 1 lingură capere în oțet
- 5 fileuri de anchois conservat în ulei
-
2
prize oregano uscat
nebo 2 linguri oregano proaspăt, doar frunzele, tocate fin - 100 g măsline Kalamata fără sâmburi
-
400
g roșii cuburi, din conservă
nebo 400 g roșii, proaspete, tocate - 850 g apă
- 500 g paste (ex. spaghetti), rupte în jumătăți
- 1 priză sare de mare, după gust
- 1 priză piper negru măcinat, după gust
- 5 g frunze de pătrunjel proaspăt, pentru decor
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2000 kJ / 476 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 64.2 g
- Tuk
- 15.75 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Sushi cu ton picant
Žádné hodnocení
Mai Tai
Žádné hodnocení
Salată de toamnă cu pui și farro
Žádné hodnocení
Tocaniță de vită cu piure de cartofi
Žádné hodnocení
Ciuperci Shiitake cu sos Teriyaki; Tofu dulce-acrișor; Orez neprăjit
Žádné hodnocení
Spezzatino de miel
Žádné hodnocení
Ricotta coaptă cu ierburi
Žádné hodnocení
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Žádné hodnocení
Brunch din Orientul Mijlociu
Žádné hodnocení
Porchetta cu pere și ceapă
12 Std.
Submarine cu chifteluțe
55 Min
Pachețele de Paște cu brânză (Flaounes)
1 godz. 5 min