Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de fromage manchego, coupé en morceaux
- 160 g d'oignons, coupés en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 120 g de tomates, coupées en quartiers
- 920 g d'escalope de poulet, sans peau, coupée en morceaux de taille moyenne (3 cm)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g d'huile neutre
- 250 g de grains de maïs frais
- 200 g de sauce tomate
- 3 piments poblano grillés, épluchés, épépinés et coupés en morceaux
- 500 g de tortillas de maïs
- 500 g de yaourt à la grecque
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1856 kJ / 442 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastalaya du sud de la Louisiane
1 Std.
Tourte aux légumes et bœuf haché
1 Std. 10 Min
Tacos burger
50 min
Lasagne de bœuf aux artichauts et à la scamorza
1h 35min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 Min
Cobbler salé à la ratatouille
1 Std. 30 Min
Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella
50 min
Riz mexicain au bœuf et au chorizo
30 Min
Quiche mexicaine
1 Std. 20 Min
Pâtes au poulet tikka masala
45 Min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 Std.
Chakchouka au four
1 Std. 10 Min