Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 50 g de pousses d'épinards, et quelques pousses pour la finition
-
100
g de gorgonzola, en morceaux
nebo de bleu d'Auvergne, en morceaux - 100 g de crème fraîche
- quelques copeaux de parmesan
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1750 kJ / 418 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Risotto au citron, burrata et romarin
1h 10min
Polenta au gorgonzola
25min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 Min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
Gratin de butternut et polenta au comté
1h 10min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min