
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 50 g de pousses d'épinards et quelques pousses pour la finition
-
100
g de gorgonzola en morceaux
nebo de bleu d'Auvergne en morceaux - 100 g de crème fraîche
- quelques copeaux de parmesan
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 418 kcal / 1750 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 44 g
Alternativní recepty
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Gratin de butternut et polenta au comté
1hod. 10min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Risotto au citron, burrata et romarin
1hod. 10min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Hachis de poulet et polenta
45min
Polenta aux olives et tomates confites
45min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min