Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 50 g de pousses d'épinards, et quelques pousses pour la finition
-
100
g de gorgonzola, en morceaux
nebo de bleu d'Auvergne, en morceaux - 100 g de crème fraîche
- quelques copeaux de parmesan
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1750 kJ / 418 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Risotto courgette et bacon
35min
Hachis de poulet et polenta
45 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Risotto
30min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2u.
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min