Velouté d'aubergine

Velouté d'aubergine

4.2 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 2 gousses d'ail
  • 60 g d'échalotes
  • 500 g d'aubergines en cubes
  • 50 g d'huile d'olive et un peu pour la finition
  • 1 cube de bouillon de légumes émietté
  • 800 g d'eau
  • 80 g de millet en grains
  • ½ c. à café de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 10 g jus de citron vert, fraîchement pressé et un peu pour la finition
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g. et un peu pour la finition
  • coriandre fraîche ciselée, pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 251.4 mg
Protein 5 g
Kalorie 1687 kJ / 403.2 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 13.4 g
Sacharidy 26.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...