Kompatibilní verze
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 brins de persil frais, équeuté
- 5 brins de coriandre fraîche
- 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 60 g d'échalotes
- 600 g de champignons de Paris frais, coupés en morceaux
- 10 g d'huile
- 10 g de fécule de maïs
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 400 g d'eau
- 200 g de lait
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de pois chiches en conserve, égouttés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1328.3 kJ / 316.5 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 1035.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Soupe de panais au pain d'épices
35min
Velouté de panais, petits pois et moules
55 Min
Velouté de petits pois et feta
35min
Soupe hongroise aux champignons
30min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30min
Velouté de mâche et panais
30min
Soupe de maïs au chorizo
15min
Soupe de chou-fleur et pois chiches
50 min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20min