Kompatibilní verze
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 brins de persil frais, équeuté
- 5 brins de coriandre fraîche
- 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 60 g d'échalotes
- 600 g de champignons de Paris frais, coupés en morceaux
- 10 g d'huile
- 10 g de fécule de maïs
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 400 g d'eau
- 200 g de lait
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de pois chiches en conserve, égouttés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1328.3 kJ / 316.5 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 1035.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40 Min
Velouté de mâche et panais
30 Min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20 min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 Min
Soupe au chou
40 Min
Soupe de poireau gratinée
55min
Velouté de betteraves, poireau, pommes, sarrasin et noix
30 Min
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50 min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1 Std.
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30 Min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50 min