Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de poivron rouge, en lamelles
- 100 g de poivron vert, en lamelles
- 300 g de tomates, en dés
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1 c. à café de paprika
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 800 g d'anneaux de calamar frais ou surgelés (décongelés)
- du sel
- du poivre moulu
- 20 brins de coriandre fraîche
-
riz, pour le service
(volitelně)
nebo graines de couscous, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1110 kJ / 264 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Cabillaud à la sauce tomate
30 min
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Rougail morue
25 min
Lotte à la provençale
50 min
Travers de porc sauce au café
40 min
Mijoté de poisson et crevettes au lait de coco
30 min
Tajine de poissons au curry
45 min
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1 godz. 30 min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h
Cassoulet toulousain
1h 40min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min
Cabillaud au chorizo
35 min