Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vejce
- 100 gramů mléka
- 25 gramů řepkového oleje, plus navíc na vymazání mísy
-
25
gramů cukru
nebo 25 gramů třtinového cukru - 1 čajová lžička soli
-
25
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
nebo 1 balíček instantního droždí (7–8 gramů, viz Tip) - 650 - 700 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
- 250 gramů vody, vlažné
- 1 bílek, rozšlehaný, na potření bagelů
- mák, na posypání bagelů
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 551.8 kJ / 131.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 23.7 g
- Tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Batátové muffiny s vlašskými ořechy
1h
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12h
Citrónový japonský cheesecake
1h 45min
Rychlý rebarborový koláč
50 Min
Toastový chléb (bez lepku)
14h
Makoví šnečci
2 Std. 30 Min
Ostružinový crumble
35 Min
Celozrnné pita chleby s hummusem a zeleninou pro posílení vaší pleti
1h 45min
Loupáky
3 godz. 25 min
Francouzské croissanty
12h
Celozrnné špaldové housky
35 Min
Loupáky s mákem
1h 30 min