Kompatibilní verze
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g eschalots, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, cut into thin pieces (2 mm)
- 60 g bitter orange marmalade
- 3 tsp lemon juice
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g Port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 skinless duck breasts (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut into pieces (2 cm) if necessary
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Lamb Moussaka
1h 30 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet with mustard
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Caribbean stew and steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Cod with citrus butter
40 Min