Kompatibilní verze
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g eschalots, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, cut into thin pieces (2 mm)
- 60 g bitter orange marmalade
- 3 tsp lemon juice
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g Port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 skinless duck breasts (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut into pieces (2 cm) if necessary
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Warm wasabi potato salad
30min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Mushroom sauce
20 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Asparagus and broad bean salad
25min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min