
Kompatibilní verze
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chunky basil pesto dip dressing
- 50 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil leaves
- 20 g fresh flat-leaf parsley leaves only
- 160 g raw cashews
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar to taste
- 110 g extra virgin olive oil
- 100 g lemon juice (approx. 2 lemons)
Warm chicken salad and chickpea soup
- 400 g pumpkin peeled and cut into cubes (1 cm)
- 550 g chicken breast fillet cut into cubes (2 cm)
- 160 g couscous rinsed and drained
- 150 g dried chickpeas
- 1 - 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 20 g olive oil
- 2 carrots (approx. 240 g), cut into pieces
- 3 - 4 garlic cloves
- 200 g turnip cut into pieces
- 1100 g water
- 60 g pine nuts or raw cashews, toasted
- 150 - 200 g fresh baby spinach leaves
- 2 tbsp pitted black olives or Kalamata olives, sliced
- 1 Lebanese cucumber peeled and cut into pieces
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- ½ tsp sea salt to taste
- 2 pinches ground black pepper to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1064.9 kcal / 4472.5 kJ
- Protein
- 52.2 g
- Tuk
- 71.6 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Vláknina
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Sodík
- 1164.4 mg
Alternativní recepty
Stuffed tomatoes
50min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2hod. 30min
Spanish green lentil and chorizo soup
12hod. 45min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1hod. 50min
Chicken cacciatore
50min
Minestrone
40min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1hod. 20min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Veal pizzaiola
40min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Beef spezzatino
1hod. 45min