Zařízení & příslušenství
Creamy scallop soup with chorizo
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)2
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots peeled and cut into halves (approx. 100 g)2
-
celery stalks cut into pieces (approx. 90 g)2
-
floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)150 g
-
water700 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
scallops (approx. 18 scallops)350 - 400 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
864.7 mg
Protein
21.5 g
Kalorie
1371.2 kJ /
326.3 kcal
Tuk
23.3 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
10.8 g
Sacharidy
7.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Calendar favourites
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Linguine with salmon and herbs
25min.
Hearty seafood chowder
1hod.
Biltmore Veal Fricassee
1hod. 20min.
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1hod.
Twice-cooked pork belly with lentils
5hod. 30min.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1hod. 10min.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7hod. 10min.
Wasabi mayonnaise
10min.
Hearty seafood chowder
45min.
Citrus seafood salad
1hod.
Bourbon pork ribs
5hod. 50min.
Garlic prawns
25min.