Creamy scallop soup with chorizo

Creamy scallop soup with chorizo

4.2 20 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 portions

Suroviny

  • chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
    2
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • eschalots peeled and cut into halves (approx. 100 g)
    2
  • celery stalks cut into pieces (approx. 90 g)
    2
  • floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
    150 g
  • water
    700 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • scallops (approx. 18 scallops)
    350 - 400 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 864.7 mg
Protein 21.5 g
Kalorie 1371.2 kJ / 326.3 kcal
Tuk 23.3 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 10.8 g
Sacharidy 7.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...