Zařízení & příslušenství
Creamy scallop soup with chorizo
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)2
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots peeled and cut into halves (approx. 100 g)2
-
celery stalks cut into pieces (approx. 90 g)2
-
floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)150 g
-
water700 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
scallops (approx. 18 scallops)350 - 400 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
864.7 mg
Protein
21.5 g
Kalorie
1371.2 kJ /
326.3 kcal
Tuk
23.3 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
10.8 g
Sacharidy
7.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Calendar favourites
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Balti coconut fish curry
50min.
Rhubarb Vanilla Flan
Žádné hodnocení
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50min.
Chicken and sweet corn soup
30min.
Cheese soufflés
30min.
Thai chilli chicken and basil
30min.
Crab briks
55min.
Fish fillets with fresh corn polenta
1hod. 5min.
Fennel, asparagus and camembert salad
30min.
Pork vindaloo
2hod. 20min.
Steamed coconut and prawn soup
30min.
Roast beef and mushroom pizza
1hod. 40min.