Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 864.7 mg
Alternativní recepty
Pork fillet with mustard
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Fish soup
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5 min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef "Burgundy"
40min
Cream of mushroom soup
20min