Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 864.7 mg
Alternativní recepty
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Duck and cherry salad
45 min
Hungarian goulash
1h 30min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Fish soup
40 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Peaches in white wine syrup
4 Std.
Mexican chicken soup
30 min
Beef and coconut soup
30 min
Cream of mushroom soup
20min