Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 864.7 mg
Alternativní recepty
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
White fish and lemon risotto
30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Hearty seafood chowder
45min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Prawn and saffron risotto
30min
Linguine with salmon and herbs
25 分钟
Hearty seafood chowder
1h