Beetroot risotto

Beetroot risotto

3.7 76 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 35min
4 portions

Suroviny

  • raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
    2
  • fresh dill leaves only, for garnishing
    2 sprigs
  • red onion cut into halves
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • Arborio rice
    300 g
  • white wine
    50 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    700 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 ½ tbsp
  • goats cheese to serve

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 364.6 kcal / 1531.5 kJ
Protein 9.8 g
Tuk 3.3 g
Sacharidy 68.1 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sodík 140.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...