Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
- 150 g red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 20 g balsamic vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- goats cheese, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1531.5 kJ / 364.6 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 140.4 mg
Alternativní recepty
Butternut mac and cheese
45 dk
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Mushroom quinotto
30 Min
Asparagus risotto
40min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Pear and blue cheese risotto
30 Min