Beetroot risotto
TM6 TM5

Beetroot risotto

3.7 (75 hodnocení)

Suroviny

  • 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
  • 150 g red onion, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 300 g Arborio rice
  • 50 g white wine
  • 20 g balsamic vinegar
  • ½ tsp ground black pepper
  • 700 g water
  • 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • goats cheese, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1531.5 kJ / 364.6 kcal
Protein
9.8 g
Sacharidy
68.1 g
Tuk
3.3 g
Nasycený tuk
2.1 g
Vláknina
5.5 g
Sodík
140.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty