Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
- 150 g red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 20 g balsamic vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- goats cheese, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1531.5 kJ / 364.6 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 140.4 mg
Alternativní recepty
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Asparagus risotto
40 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Mushroom risotto
30 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Risotto verde
45 Min