
Zařízení & příslušenství
Beetroot risotto
Příprava 15min
Celkový 35min
4 portions
Suroviny
-
raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters2
-
fresh dill leaves only, for garnishing2 sprigs
-
red onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
Arborio rice300 g
-
white wine50 g
-
balsamic vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
goats cheese to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
364.6 kcal /
1531.5 kJ
Protein
9.8 g
Tuk
3.3 g
Sacharidy
68.1 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sodík
140.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Meals in a Flash
91 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland