
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
- 2 sprigs fresh dill leaves only, for garnishing
- 150 g red onion cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 20 g balsamic vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- goats cheese to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 364.6 kcal / 1531.5 kJ
- Protein
- 9.8 g
- Tuk
- 3.3 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Sodík
- 140.4 mg
Alternativní recepty
Pumpkin risotto with bacon
40min
Mushroom risotto
30min
Minestrone
40min
Risotto verde (TM6)
30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto verde
45min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Asparagus risotto
40min