Beetroot risotto

Beetroot risotto

3.8 84 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
    2
  • fresh dill leaves only, for garnishing
    2 sprigs
  • red onion cut into halves
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • Arborio rice
    300 g
  • white wine
    50 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    700 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 ½ tbsp
  • goats cheese to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 140.4 mg
Protein 9.8 g
Kalorie 1531.5 kJ / 364.6 kcal
Tuk 3.3 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 68.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...