Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
- 150 g red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 20 g balsamic vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- goats cheese, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1531.5 kJ / 364.6 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 140.4 mg
Alternativní recepty
Vegetarian quiche
1h 55 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Figs with spiced custard and nougat cream
40min
Asparagus risotto
40min
Ratatouille
40min
Pea and garden mint fritters
25min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Asparagus and saffron risotto
35min