Zařízení & příslušenství
紅蘿蔔沙拉
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 人份
Suroviny
-
紅蘿蔔 整根,去皮(約1-3根,取決於大小)600 克
-
紅蔥頭 切對半25 克
-
新鮮巴西利5 克
-
葵花油40 克
-
醋25 克
-
檸檬汁20 克
-
黃芥末10 克
-
鹽3 小撮
-
現磨黑胡椒粉3 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
317 mg
Protein
2 g
Kalorie
602 kJ /
144 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品配件食譜
42 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan