Zařízení & příslušenství
醃漬黃瓜
Příprava 20min.
Celkový 48hod. 20min.
2 罐
Suroviny
-
棕芥末籽4 茶匙
-
蒜頭 切碎2 粒
-
整粒黑胡椒2 茶匙
-
紅辣椒片 (volitelně)½ - 1 茶匙
-
新鮮綜合香草 (volitelně) (蒔蘿、百里香、迷迭香)2 枝
-
小黃瓜 (每根約200克),切除頭尾3 - 4 根
-
水130 克
-
蘋果醋130 克
-
鹽2 茶匙
-
糖 (volitelně)1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 罐
Sodík
2366 mg
Protein
6.5 g
Kalorie
477.5 kJ /
114 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品配件食譜
42 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
羽衣甘藍蘋果汁
5min.
亞麻籽隔夜燕麥和抹茶優格
Žádné hodnocení
全麥餅皮
Žádné hodnocení
油封大蒜
15min.
鮭魚鬆馬鈴薯沙拉
Žádné hodnocení
鮮美海苔醬吐司
Žádné hodnocení
香脆蒜片和香蒜油
20min.
香脆花生
20min.
豆漿優格
Žádné hodnocení
自製無麩質麵粉(中筋)
Žádné hodnocení
蔬菜滿滿義麵醬
30min.
椪醋和蘿蔔泥
Žádné hodnocení