Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 根 小黃瓜 (約 800 克),切除頭尾
-
200 - 250
克 酸奶油
nebo 200 - 250 克 希臘優格 - 1 - 2 茶匙 鹽
-
1
把 新鮮蒔蘿 ,用剪刀剪断
nebo 4 大匙 乾燥蒔蘿 - 1 茶匙 現磨黑胡椒粉 (volitelně)
- 1 大匙 蘋果醋 (volitelně)
- 1 茶匙 糖 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 451 kJ / 108 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 421 mg