Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de agua
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 15 g de jarabe de agave
- 450 g de harina panificable sin gluten Schär Mix Pan (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
-
10
g de mantequilla
nebo 10 g de aceite de oliva - 1 clara de huevo (reserve la yema)
- 1 - 2 litros de agua
- 1 cucharada de bicarbonato
- 1 yema de huevo
- 2 cucharadas de leche
- 1 cucharada de semillas de amapola
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1427 kJ / 341 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1460.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Roscón de Reyes sin gluten
2 godz. 45 min
Masa sablé sin gluten
1h
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 godz. 50 min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1h 30min
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min
Focaccia al romero (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Tortitas sin gluten
40min