Bagels sin gluten

Bagels sin gluten

4.2 11 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 50min.
6 unidades

Suroviny

  • 200 g de agua
  • 80 g de leche
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 15 g de jarabe de agave
  • 450 g de harina panificable sin gluten Schär Mix Pan (y algo más para espolvorear)
  • 1 cucharadita de sal
  • 10 g de mantequilla
    10 g de aceite de oliva
  • 1 clara de huevo (reserve la yema)
  • 1 - 2 litros de agua
  • 1 cucharada de bicarbonato
  • 1 yema de huevo
  • 2 cucharadas de leche
  • 1 cucharada de semillas de amapola
  • 1 cucharada de semillas de sésamo

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 1460.5 mg
Protein 5 g
Kalorie 1427 kJ / 341 kcal
Tuk 4.1 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 64.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...