
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de agua
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 15 g de jarabe de agave
- 450 g de harina panificable sin gluten Schär Mix Pan (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
-
10
g de mantequilla
nebo 10 g de aceite de oliva - 1 clara de huevo (reserve la yema)
- 1 - 2 litros de agua
- 1 cucharada de bicarbonato
- 1 yema de huevo
- 2 cucharadas de leche
- 1 cucharada de semillas de amapola
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 341 kcal / 1427 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 4.1 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Sodík
- 1460.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14hod.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Gofres sin gluten
50min
Tortitas sin gluten
40min
Masa sablé sin gluten
1hod.
Crêpes sin gluten
45min
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1hod. 20min
Focaccia rústica sin gluten
2hod. 40min
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Pan exprés sin gluten
1hod.
Pan de huevo (sin gluten)
1hod. 40min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2hod. 50min