Bagels sin gluten

Bagels sin gluten

4.4 8 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 50min
6 unidades

Suroviny

  • de agua
    200 g
  • de leche
    80 g
  • de levadura prensada fresca
    10 g
  • de jarabe de agave
    15 g
  • de harina panificable sin gluten Schär Mix Pan (y algo más para espolvorear)
    450 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de mantequilla
    10 g
    10 g de aceite de oliva
  • clara de huevo (reserve la yema)
    1
  • de agua
    1 - 2 litros
  • de bicarbonato
    1 cucharada
  • yema de huevo
    1
  • de leche
    2 cucharadas
  • de semillas de amapola
    1 cucharada
  • de semillas de sésamo
    1 cucharada

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 341 kcal / 1427 kJ
Protein 5 g
Tuk 4.1 g
Sacharidy 64.7 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sodík 1460.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...