Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1 - 2
cucharadas de copos de quinoa
nebo 1 - 2 cucharadas de copos de avena (certificado sin gluten) - 100 g de pipas de girasol
- 125 g de nueces en mitades
- 125 g de avellanas
- 3 huevos
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 100 g de yogur natural
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de semillas de lino
-
1 - 2
cucharadas de copos de quinoa
nebo 1 - 2 cucharadas de copos de avena (certificada sin gluten)
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 240.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho ligero con orange curd
1 Std. 15 Min
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6 Std. 15 Min
Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones
1 Std. 50 Min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 godz. 30 min
Trufas de avena y algarroba
15min
Pan alemán sin gluten
3h
Tarta de avena y compota de frutas
2h 45min
Blondies (sin gluten y sin huevo)
1 Std. 20 Min
Hamburguesas vegetarianas de remolacha
3h 25min
Pan de semillas rico en proteínas
9h
Carrot cake de almendra sin gluten
2 godz. 30 min
Pan 100% trigo sarraceno
2h