Beetroot Soup with Herb Dumplings
TM5 TM6

Beetroot Soup with Herb Dumplings

4.2 (32 hodnocení)

Suroviny

Herb Dumplings

  • 10 - 15 g mixed fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
  • 200 g milk
  • 60 g butter, plus extra for greasing
  • ¾ tsp salt
  • ¼ tsp ground nutmeg (volitelně)
  • 150 g semolina
  • 1 egg

Beetroot Soup

  • 500 g raw beetroots, peeled, cut in pieces
    nebo 500 g cooked beetroots, cut in pieces
  • 700 g water
  • 150 g white wine
  • 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    nebo 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
  • 25 g plain flour
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g double cream
  • 1 Tbsp white wine vinegar (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1386 kJ / 331 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
30 g
Tuk
17 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty