Beetroot Soup with Herb Dumplings

Beetroot Soup with Herb Dumplings

4.2 34 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 1hod. 10min
6 portions

Suroviny

Herb Dumplings
  • mixed fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
    10 - 15 g
  • milk
    200 g
  • butter plus extra for greasing
    60 g
  • salt
    ¾ tsp
  • ground nutmeg (volitelně)
    ¼ tsp
  • semolina
    150 g
  • egg
    1
Beetroot Soup
  • raw beetroots peeled, cut in pieces
    500 g
    500 g cooked beetroots, cut in pieces
  • water
    700 g
  • white wine
    150 g
  • vegetable stock paste, homemade
    2 heaped tsp
    2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
  • plain flour
    25 g
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • double cream
    100 g
  • white wine vinegar (volitelně)
    1 Tbsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 331 kcal / 1386 kJ
Protein 7 g
Tuk 17 g
Sacharidy 30 g
Vláknina 4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...