Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herb Dumplings
- 10 - 15 g mixed fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
- 200 g milk
- 60 g butter, plus extra for greasing
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (volitelně)
- 150 g semolina
- 1 egg
Beetroot Soup
-
500
g raw beetroots, peeled, cut in pieces
nebo 500 g cooked beetroots, cut in pieces - 700 g water
- 150 g white wine
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 25 g plain flour
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g double cream
- 1 Tbsp white wine vinegar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Celeriac and Apple Soup
55 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Creamy Courgette Soup
25 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Pumpkin and Quince Soup
1h
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min