Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soup
- 125 g olive oil
- 1 red onion, quartered (approx. 120 g)
- 1 celery stalk, cut in small pieces (approx. 50 g)
- 2 garlic cloves
- 900 g beetroots, small, roasted then peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 750 g liquid chicken stock, strong-flavoured, hot
- 150 g double cream
- 50 g unsalted butter
- 2 tsp fine sea salt
- ground black pepper, to taste
Dumplings
- 10 g fresh horseradish, sliced (1 cm)
- 225 g ricotta cheese, drained
- 200 g pasta flour, plus extra for dusting
- 2 egg yolks, from medium eggs
- ½ orange, finely grated zest only
- olive oil, for greasing
- 500 g water, for steaming, plus extra for mixing
- 200 g sour cream
- 40 g creamed horseradish or horseradish relish
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2650 kJ / 638 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 47 g
Alternativní recepty
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1u. 40min
Green Goodness Soup
10 Min
Asparagus Stem Soup
55 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min