Zařízení & příslušenství
Lentil Moussaka
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portions
Suroviny
-
red split lentils200 g
-
water500 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
plain flour40 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21 g
Kalorie
1917 kJ /
458 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
7.3 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min.
Vegetable Stroganoff
30min.
Mushroom Stroganoff
30min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Lentil Moussaka
3hod. 30min.
Nut Balls with Tomato Sauce
50min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1hod.