Kompatibilní verze
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3833 kJ / 916 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Sodík
- 1782 mg
Alternativní recepty
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Non-alcoholic Christmas Punch
10 min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Patatas Bravas with Aioli
1 Std. 15 Min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Smoky Couscous Salad
20 min