Kompatibilní verze
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3833 kJ / 916 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Sodík
- 1782 mg
Alternativní recepty
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 Min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 godz. 40 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min