Kompatibilní verze
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3833 kJ / 916 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Sodík
- 1782 mg
Alternativní recepty
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Family Chicken Galette
1 godz. 55 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min