Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce

Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce

4.8 19 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 1hod. 40min
4 portions

Suroviny

  • sweet potatoes peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
    750 g
  • shallots whole or halved vertically to fit in feeder
    500 g
  • olive oil plus 1 Tbsp
    50 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • garlic cloves
    5
  • unsalted butter diced
    40 g
  • fresh thyme leaves
    2 ½ Tbsp
  • Dijon mustard
    1 ½ Tbsp
  • fresh rosemary leaves
    1 Tbsp
  • smoked paprika
    1 ½ tsp
  • pork tenderloins (approx. 350 g each)
    2
Port Shallot Sauce
  • olive oil
    30 g
  • unsalted butter diced
    15 g
  • caster sugar
    1 Tbsp
  • ruby port
    70 g
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ heaped tsp beef stock paste, homemade
  • water
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 916 kcal / 3833 kJ
Protein 59 g
Tuk 44 g
Sacharidy 67 g
Vláknina 10.7 g
Nasycený tuk 13 g
Sodík 1782 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...