Kompatibilní verze
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3833 kJ / 916 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Sodík
- 1782 mg
Alternativní recepty
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 Min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45 min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Pear Twists on Chocolate Custard
30 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15min