Kompatibilní verze
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g red onions, quartered
- 60 g port
- 20 g caster sugar
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh chives, finely sliced
- 30 g Greek yoghurt
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless
- 5 sprigs fresh thyme
- ¼ fennel bulb
- 250 g water
- 5 g coarse salt flakes
- 2 tsp rapeseed oil, for frying
- 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, diced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1653.9 kJ / 395.3 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 843.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40 Min
Korean Ramen with Tofu
50 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5 min.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 Min
Sticky Gochujang Marinade
10 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min