Kompatibilní verze
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g red onions, quartered
- 60 g port
- 20 g caster sugar
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh chives, finely sliced
- 30 g Greek yoghurt
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless
- 5 sprigs fresh thyme
- ¼ fennel bulb
- 250 g water
- 5 g coarse salt flakes
- 2 tsp rapeseed oil, for frying
- 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, diced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1653.9 kJ / 395.3 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 843.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Pasta alla Nerano
40min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 Min
Stracciatella Soup
30min
Furikake Seasoning
1h 5min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min