Kompatibilní verze
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 30 g hazelnuts (see tip)
- 40 g fresh parsley leaves
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
Risotto
- 175 g kale, thick stems removed, cut in pieces (see tip)
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 300 g pearl barley (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water, hot
- 30 g lemon juice
- 1 lemon, finely grated zest only
- 40 g blanched hazelnuts, roughly chopped, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3149 kJ / 756 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 1172 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Fennel Risotto
35min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min