Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto

Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto

4.4 54 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 15min
4 portions

Suroviny

Pesto
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • hazelnuts (see tip)
    30 g
  • fresh parsley leaves
    40 g
  • extra virgin olive oil
    100 g
  • garlic clove
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
Risotto
  • kale thick stems removed, cut in pieces (see tip)
    175 g
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    80 g
  • unsalted butter diced
    20 g
  • olive oil
    10 g
  • pearl barley (see tip)
    300 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • water hot
    1000 g
  • lemon juice
    30 g
  • lemon finely grated zest only
    1
  • blanched hazelnuts roughly chopped, for serving
    40 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 756 kcal / 3149 kJ
Protein 16 g
Tuk 49 g
Sacharidy 61 g
Nasycený tuk 9 g
Sodík 1172 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...