
Kompatibilní verze
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
-
40
g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm) - 30 g hazelnuts (see tip)
- 40 g fresh parsley leaves
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
Risotto
- 175 g kale thick stems removed, cut in pieces (see tip)
- 2 garlic cloves
- 80 g onions quartered
- 20 g unsalted butter diced
- 10 g olive oil
- 300 g pearl barley (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
nebo 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water hot
- 30 g lemon juice
- 1 lemon finely grated zest only
- 40 g blanched hazelnuts roughly chopped, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 756 kcal / 3149 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 49 g
- Sacharidy
- 61 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 1172 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1hod. 30min
Garlic and White Bean Stew
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1hod. 30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Pea and Mint Risotto
40min