Kompatibilní verze
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 30 g hazelnuts (see tip)
- 40 g fresh parsley leaves
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
Risotto
- 175 g kale, thick stems removed, cut in pieces (see tip)
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 300 g pearl barley (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water, hot
- 30 g lemon juice
- 1 lemon, finely grated zest only
- 40 g blanched hazelnuts, roughly chopped, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3149 kJ / 756 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 1172 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30 min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Courgette and Feta Risotto
30 min