
Zařízení & příslušenství
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Příprava 15min
Celkový 1hod. 15min
4 portions
Suroviny
Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
hazelnuts (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves40 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Risotto
-
kale thick stems removed, cut in pieces (see tip)175 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
olive oil10 g
-
pearl barley (see tip)300 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water hot1000 g
-
lemon juice30 g
-
lemon finely grated zest only1
-
blanched hazelnuts roughly chopped, for serving40 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
756 kcal /
3149 kJ
Protein
16 g
Tuk
49 g
Sacharidy
61 g
Nasycený tuk
9 g
Sodík
1172 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Post-partum
8 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko