Kompatibilní verze
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 30 g hazelnuts (see tip)
- 40 g fresh parsley leaves
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
Risotto
- 175 g kale, thick stems removed, cut in pieces (see tip)
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 300 g pearl barley (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water, hot
- 30 g lemon juice
- 1 lemon, finely grated zest only
- 40 g blanched hazelnuts, roughly chopped, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3149 kJ / 756 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 1172 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Kale Meat(less) Balls
30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min