
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Rote Bete klein, geschält (siehe Tipp)
- 250 g Zucchini in Stücken (5 cm)
-
250
g Mozzarella abgetropft
nebo 250 g Burrata abgetropft - Olivenöl zum Beträufeln
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Meersalz zum Würzen
- Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
- Basilikum gehackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 68 kcal / 284 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 40 mg
Alternativní recepty
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
30min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1hod.
Obstplatte mit Honig-Zitronen-Dressing
15min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Rote-Bete-Carpaccio
20min
Ananas-Carpaccio mit Erdbeersorbet
20min
Buddha Bowl mit Pulled Chicken
1hod.
Gurkensalat
10min
Coleslaw
10min
Möhrensalat
10min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Möhrensalat
10min