Rote-Bete-Carpaccio

Rote-Bete-Carpaccio

4.3 31 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Rote Bete klein, geschält (siehe Tipp)
    300 g
  • Zucchini in Stücken (5 cm)
    250 g
  • Mozzarella abgetropft
    250 g
    250 g Burrata, abgetropft
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Zitronensaft zum Beträufeln
  • Meersalz zum Würzen
  • Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
  • Basilikum gehackt, zum Garnieren

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 40 mg
Protein 4 g
Kalorie 284 kJ / 68 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...