Kompatibilní verze
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Fenchel, halbiert oder geviertelt
- 200 g Porree, nur weißer Teil
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 100 g Ziegenkäserolle, in Stücken
- 2 Eier
- 100 g Ricotta
- 375 g Blätterteig (aus der Kühltheke)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 612 mg
Alternativní recepty
Coleslaw
10min
Gurkensalat
10min
Feldsalat mit Kaffee-Feigen-Dressing
20 min
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55min
Kopfsalat-Suppe
30 min
Glasierte Mairübchen
25 min
Vegetarische Pizza
1 Std. 45 Min
Couscous mit Aprikosen, Haselnüssen, Feta und Gemüse und Stracciatella-Creme
1 Std. 15 Min
Kalbsrücken mit Aprikosen, Pfifferlingen und Schmorzwiebel-Stampf
1 Std. 10 Min
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3h
Spargel-Nuss-Pasta
45 Min
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2 godz. 45 min