Kompatibilní verze
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Fenchel, halbiert oder geviertelt
- 200 g Porree, nur weißer Teil
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 100 g Ziegenkäserolle, in Stücken
- 2 Eier
- 100 g Ricotta
- 375 g Blätterteig (aus der Kühltheke)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 612 mg
Alternativní recepty
Radicchio-Salat mit Kiwi und Cranberrys
10 min
Gemüsetarte
1h
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 Min
Schnelle Fenchelquiche
40 Min
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 Min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Fenchel-Sellerie-Salat
15 min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 min
"Pastanaken" mit angedämpftem Gewürz-Lachs
1 godz. 30 min
Möhren-Fenchel-Salat
30 Min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 min