Kompatibilní verze
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Fenchel, halbiert oder geviertelt
- 200 g Porree, nur weißer Teil
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 100 g Ziegenkäserolle, in Stücken
- 2 Eier
- 100 g Ricotta
- 375 g Blätterteig (aus der Kühltheke)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 612 mg
Alternativní recepty
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1h
Grillbrote mit Porree-Zucchini-Creme und Aprikosen-Chutney (vegan)
2 Std. 10 Min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Rote-Bete-Carpaccio
20 min
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1h 30 min
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1h
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35min
Tortilla-Muffins mit Kräuter-Dip
55 min
Veggie-Braten mit Ei
1 godz. 45 min