Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Champignons
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 600 g Champignons, mittelgroß (ca. Ø 5-7 cm)
Pilz-Butter
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale
- 60 g Schalotten, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 150 g Butter, weich, in Stücken
Filet und Fertigstellung
- Öl zum Braten
-
320 - 350
g Rinderfilet, in Streifen (1 x 4 cm)
nebo 320 - 350 g Schweinefilet, in Streifen (1 x 4 cm) - Olivenöl zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 618 mg
Alternativní recepty
Kartoffelrösti
40 min
Surf-&-Turf-Hot-Dog
30 Min
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3h 50min
Spargel-Lachs-Cannelloni
1 godz. 30 min
Gedämpfte Garnelen im Salatschiffchen mit gerösteter Curry-Sesam-Mayo
20 Min
Gefüllte Gemüsezwiebeln mit Kartoffelpüree
1 Std. 35 Min
Lachs-Raclette-Pfännchen
1 godz. 30 min
Kirsch-Pancake-Pfännchen
30 Min
Sellerie-Cordon-Bleu
1 godz.
Pulled-Pork-Burger
4h 50min
Roastbeef mit Senfkruste
2h 20 min
Kirsch-Bowle
15min