Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 160 g di prosciutto cotto, a fette, a pezzi (5 cm)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile, al naturale
- 250 g di mezza panna
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo maccheroni (tempo di cottura 4-5 min.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3058 kJ / 728 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Spaghetti al sugo di pancetta
35min
Salsa french dressing
20min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Pane ripieno Margherita
3 godz. 15 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Žádné hodnocení
Spaghetti al ragù di cacciatorini
Žádné hodnocení
Lasagne
2 godz.
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Zuppa di pollo con noodle
1h 35min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Pane ticinese
1h 50min