Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 160 g di prosciutto cotto, a fette, a pezzi (5 cm)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile, al naturale
- 250 g di mezza panna
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo maccheroni (tempo di cottura 4-5 min.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3058 kJ / 728 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Pasta al forno sprint
55 Min
Esperienza culinaria
2h
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Žádné hodnocení
Lasagne verdi
1 godz. 15 min
Sformato di pasta
50 min
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
30 min
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Insalata di couscous
50 min