Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 goccio di olio di oliva
- 400 g di pasta secca, tipo penne, (o un altro tipo di pasta corta)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 350 g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio, sgocciolato
- 150 - 250 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
Salsa di basilico ed aceto
- 20 g di foglie di basilico fresco
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di aceto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 10 g di miele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 483 kJ / 115 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada di tonno
1h 10min
Insalata di formaggio con cetrioli e pomodori
Žádné hodnocení
Insalata di riso
1h
Insalata greca
25 min
Cornetti con carne macinata
30min
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení
Spaghetti alla carbonara
30min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Involtini estivi
30min
Paella di fagioli
55min
Stufato di maiale alla greca
Žádné hodnocení
Riso casimiro
45min