Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 goccio di olio di oliva
- 400 g di pasta secca, tipo penne, (o un altro tipo di pasta corta)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 350 g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio, sgocciolato
- 150 - 250 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
Salsa di basilico ed aceto
- 20 g di foglie di basilico fresco
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di aceto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 10 g di miele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 483 kJ / 115 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Pasta con salsa al tonno
30 Min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Žádné hodnocení
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1hod. 30min
Insalata di pasta
30 Min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pasto di 3 portate per 2 in 30 minuti
1 Std. 15 Min
Penne al tonno
35 min
Contorno di carote e piselli
35 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min