Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 goccio di olio di oliva
- 400 g di pasta secca, tipo penne, (o un altro tipo di pasta corta)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 350 g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio, sgocciolato
- 150 - 250 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
Salsa di basilico ed aceto
- 20 g di foglie di basilico fresco
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di aceto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 10 g di miele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 483 kJ / 115 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Insalata di pasta estiva con zucchine
30 min
Insalata di riso
1 Std.
Piccata di pollo su ratatouille
40 min
Spaghetti alla carbonara
35 min
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Farfalle con vongole e pomodorini
Žádné hodnocení
Insalata di pasta alle verdure
1 Std.
Insalata di barbabietole
10 Min
Lasagne classiche
2h