
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 5 g kaparów, solonych odsączonych z zalewy
- 80 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
100
g ogórków konserwowych pokrojonych na kawałki
nebo 100 g ogórków kiszonych pokrojonych na kawałki - 1 jajko
- 25 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
- 1 łyżeczka musztardy
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 ½ łyżeczki curry, mielonego
- 200 g oleju
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1898.2 kcal / 7942.2 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 205.2 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Sodík
- 2613.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anchoiada
10min
Masło z chili i sosem Worcestershire
1hod. 10min
Pasta Taramosalata
15min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1hod. 35min
Dressing czosnkowy z serkiem ricotta
10min
Zupa chrzanowa z jajkiem przepiórczym
50min
"Dżem" bekonowy
1hod. 20min
Knedle bawarskie
1hod.
Czeska pasta piwna
1hod. 10min
Marchewka z kuminem
35min
Oliwa chili
10min
Oliwa bazyliowa
20min