Koreansk okse-bulgogi (TM6)

Koreansk okse-bulgogi (TM6)

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portioner

Suroviny

  • flankesteg, okse skåret i stykker (4 cm x 5 cm)
    500 g
  • ingefær
    4 cm
  • fed hvidløg
    4
  • farin
    40 g
  • soyasauce
    50 g
  • chili-bønnepasta (se tip)
    70 g
  • sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
    20 g
  • jordnøddeolie
    40 g
  • forårsløg trimmet og skåret i tynde skiver
    1
  • sesamfrø til pynt
    1 tsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1411.3 mg
Protein 30.1 g
Kalorie 1811.5 kJ / 433 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 17.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše