Zařízení & příslušenství
Koreansk okse-bulgogi (TM6)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portioner
Suroviny
-
flankesteg, okse skåret i stykker (4 cm x 5 cm)500 g
-
ingefær4 cm
-
fed hvidløg4
-
farin40 g
-
soyasauce50 g
-
chili-bønnepasta (se tip)70 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk20 g
-
jordnøddeolie40 g
-
forårsløg trimmet og skåret i tynde skiver1
-
sesamfrø til pynt1 tsk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1411.3 mg
Protein
30.1 g
Kalorie
1811.5 kJ /
433 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
17.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mindre spild, mere mad med Thermomix®
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení
Kylling med honning og blomkålspuré
50min.
Steak au Poivre (peberbøf)
Žádné hodnocení
Oksekødskofta med feta
Žádné hodnocení
Kaloriefattig lasagne
Žádné hodnocení
Bahn mi med kylling
Žádné hodnocení
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Žádné hodnocení
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Svinemørbrad med selleripuré og citronsauce (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Dal med kylling og spinat (1500 kcal)
40min.