
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g kalvekoteletter skåret i strimler (4 cm) (se tip)
- 20 g majsmel
- 60 g soyasauce
- 1 løg (ca. 150 g), skåret i halve
- 30 g olivenolie
- 1 spsk oksebouillon
- 500 g vand
- 800 g kartofler skrællede og skåret i tern
- 400 g champignoner, friske skåret i tynde skiver (5 mm)
- 20 g tomatpure
- 100 g creme fraiche (se tip)
- 1 tsk salt
- ¼ tsk sort peber, stødt
- 1 tsk worcestershire sauce (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 536.8 kcal / 2255 kJ
- Protein
- 33.6 g
- Tuk
- 26.9 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Sodík
- 2748.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Žádné hodnocení
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2hod. 20min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1hod.
Kødboller i tomatsauce med ris
Žádné hodnocení
Sursøde spareribs
Žádné hodnocení
Sticky sesamkylling
40min
Farsbrød
Žádné hodnocení
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30min
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení