Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g red radishes, washed, leaves removed
- 1 garlic clove
-
½
bunch fresh parsley, cut in pieces
nebo ½ bunch fresh coriander, cut in pieces - 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 tsp grated lemon zest
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 90 g olive oil
- 25 g toasted pine nuts
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for serving
-
4
cod fillets (approx. 150 g each)
nebo 4 white fish fillets (approx. 150 g each) - 300 g water
- 1 spring onion, thinly sliced, for garnishing
- 1 baguette, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2897 kJ / 692.4 kcal
- Protein
- 54.6 g
- Sacharidy
- 44.2 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 897.1 mg
Alternativní recepty
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Žádné hodnocení
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Potato Gratin
1h 10 min
Beef Stroganoff
40 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Pina Colada Layer Cake
2 godz. 30 min
Zachary Daiquiri
20 Min
Cod with aïoli
40 min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Chorizo Dip
25 Min
Oysters Rockefeller
25 Min