Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken

Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken

4.7 93 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 8hod.
6 Portionen

Suroviny

Parmesan-Mousse
  • Parmesan in Stücken
    130 g
  • Milch
    160 g
  • Thymian abgezupft, gehackt
    2 Zweige
  • Gelatine
    3 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Cayenne-Pfeffer
    ¼ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
Karamellisierte Weintrauben und Fertigstellung
  • Zucker
    2 EL
  • rote kernlose Trauben ggf. halbiert (siehe Tipp)
    300 g
  • Pinienkerne
    30 - 40 g
  • Balsamico, dunkel
    2 EL
  • Butter
    1 EL
  • Rucola grob zerzupft
    80 g
  • Parmaschinken
    6 - 12 Scheiben

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1133 mg
Protein 18 g
Kalorie 1588 kJ / 380 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...