Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata

Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata

4.7 47 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 25min.
4 Portionen

Suroviny

  • Kreuzkümmelsamen (siehe Tipp)
    2 TL
  • Korianderkörner
    3 TL
  • Pfefferkörner, bunt
    3 TL
  • Salz
    3 TL
  • Knoblauchzehe
    1
  • frische Chilischote halbiert, entkernt
    1
  • Rosmarinnadeln
    5 g
  • Thymianblättchen, frisch
    2 TL
  • Buttermilch
    400 g
  • Lammrückenfilet in Medaillons (à ca. 120 g)
    800 g
Dattel-Gremolata
  • Schalotte halbiert
    30 g
  • Petersilienblätter
    10 g
  • Thymianblättchen, frisch
    2 TL
  • Koriander, frisch grob zerzupft
    5 g
  • Pinienkerne, geröstet
    20 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • geriebene Zitronenschale
    1 TL
  • Datteln
    80 g
  • Rapsöl
    150 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1966 mg
Protein 47 g
Kalorie 2999 kJ / 717 kcal
Tuk 50 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...