Kompatibilní verze
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 180 g di porri, tagliati a metà per il lungo, a pezzi (4 cm)
- 15 g di burro, non salato
- 130 g di farina di mais, bramata (tempo di cottura 40 min.)
- ½ spicchio di aglio, schiacciato
- 500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 40 g di pancetta a cubetti
- 100 g di castagne congelate, scongelate e tagliate a metà
- 3 cucchiai di acqua
- 2 pizzichi pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2343 kJ / 562 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Torta di carote argoviese
2h
Dip di datteri e curry
5 Min
Salsa all'aglio
15 Min
Torta salata con pollo e porro
Žádné hodnocení
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 Min
Mississippi Cake chiara
1 Std. 15 Min
Colorare le uova di giallo
55 min
Smoothie allo zenzero e agli agrumi
10 Min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Salmone con asparagi e grano
40 min