Kompatibilní verze
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 180 g di porri, tagliati a metà per il lungo, a pezzi (4 cm)
- 15 g di burro, non salato
- 130 g di farina di mais, bramata (tempo di cottura 40 min.)
- ½ spicchio di aglio, schiacciato
- 500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 40 g di pancetta a cubetti
- 100 g di castagne congelate, scongelate e tagliate a metà
- 3 cucchiai di acqua
- 2 pizzichi pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2343 kJ / 562 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e cocco
45min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Grittibänz dolci
2h 15min
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Risotto alla milanese
30min
Torta tripla al cioccolato
3h
Pizza margherita
2hod. 10min
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Mini cannelloni
1h
Spezzatino alla zurighese
50min
Insalata di broccoli con pinoli
5min