Kompatibilní verze
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 180 g di porri, tagliati a metà per il lungo, a pezzi (4 cm)
- 15 g di burro, non salato
- 130 g di farina di mais, bramata (tempo di cottura 40 min.)
- ½ spicchio di aglio, schiacciato
- 500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 40 g di pancetta a cubetti
- 100 g di castagne congelate, scongelate e tagliate a metà
- 3 cucchiai di acqua
- 2 pizzichi pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2343 kJ / 562 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Torta di carote argoviese
2h
Risotto ai pomodori con burrata
30 min
Baguette di Quiche Lorraine
Žádné hodnocení
Spätzle alla grigionese
Žádné hodnocení
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min
Zuppa di porri e formaggio
30 min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Pane all'aglio
15min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min
Insalata di broccoli con pinoli
5min