Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di formaggio di montagna (formaggio di montagna dei Grigioni piccante), a pezzi (2 cm)
Impasto
- 130 g di farina di grano saraceno
- 75 g di farina
- 50 g di acqua
- 50 g di latte
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
Verza
- 100 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di burro, non salato
- 150 g di cavolo verza, a strisce (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 130 g di mezza panna
- 3 l di acqua
- 1 cucchiaio di sale
-
75
g carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a fette, a strisce (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3623 kJ / 869 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Spaghetti con ragù di cavolfiore
Žádné hodnocení
Salmone all'arancia con couscous di broccoli
25 Min
Cake al limone sofficissimo
1u. 30min
Gin-Basil-Smash
10 Min
Cheesecake al limone con crunch di nocciole
4h 35min
Dolcetti al cioccolato e lamponi
Žádné hodnocení
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Žádné hodnocení
Gelato di latticello al lampone e arancia
Žádné hodnocení
Succo al mango
10 Min
Occhi di bue
1h 40min
Naan al coriandolo
1h 15min
Treccia al burro a 6 capi
Žádné hodnocení