
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di formaggio di montagna (formaggio di montagna dei Grigioni piccante), a pezzi (2 cm)
Impasto
- 130 g di farina di grano saraceno
- 75 g di farina
- 50 g di acqua
- 50 g di latte
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
Verza
- 100 g di cipolle tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di burro, non salato
- 150 g di cavolo verza a strisce (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 130 g di mezza panna
- 3 l di acqua
- 1 cucchiaio di sale
-
75
g carne secca svizzera (Bündner Fleisch) a fette, a strisce (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 869 kcal / 3623 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 77 g
Alternativní recepty
Zuppa di pesce misto
40min
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Piatto colorato di verdure
45min
Spätzle al formaggio
1hod. 10min
Zuppa di funghi e patate
45min
Corona dei Re Magi con uvetta
1hod. 55min
Focaccia alla farina di farro
Žádné hodnocení
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Žádné hodnocení
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Crespelle verdi al formaggio e prosciutto
55min