Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Paniermehl
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken (3 cm)
Risotto
- 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 80 g Gruyère (rezent), in Stücken (2 cm)
- 600 g Karotten, geschält, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 750 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
Fleischkäse
- Ei
- 2 EL Mehl
- 4 Scheiben Fleischkäse (je ca. 150 g)
- 4 EL Bratbutter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4493 kJ / 1081 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 61 g
Alternativní recepty
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10 min
Älpler Magronen
45 Min
Riz Casimir
45 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Rizi Bizi
35 Min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10 min
Älpler Magronen
45 Min
Chili con Cervelat
1j
Älplermagronen
30 min
Hörnliauflauf
50 menit
Älpler-Gratin
50 menit