Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Paniermehl
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken (3 cm)
Risotto
- 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 80 g Gruyère (rezent), in Stücken (2 cm)
- 600 g Karotten, geschält, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 750 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
Fleischkäse
- Ei
- 2 EL Mehl
- 4 Scheiben Fleischkäse (je ca. 150 g)
- 4 EL Bratbutter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4493 kJ / 1081 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 61 g
Alternativní recepty
Rizi Bizi
35 Min
Chügelipastetli
30 Min
Älpler Magronen
45 Min
Riz Casimir
45 Min
Älplermagronen
30 Min
Älpler Magronen
45 Min
Älpler-Gratin
50 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 Min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10min
Chili con Cervelat
1 Std.
Hörnliauflauf
50 Min